Jobba med chatterapi - när det passar dig

SKICKA INTRESSEANMÄLAN

Mendly vill erbjuda terapi som är tillgänglig för alla som behöver det. Vår chatterapi är gratis för patienten, tillgänglig när som helst och oavsett var man bor. Läs mer nedan och skicka en intresseanmälan!

Varför söker sig terapeuter till oss?

Frihet

Då ingen kommunikation med patienten sker i realtid kan du själv välja när under veckan och dagen som du skickar meddelanden till dina patienter. Du kan jobba varifrån som helst så länge det det finns tillräckligt bra uppkoppling för att skicka meddelanden.

Du styr själv över hur många patienter du vill ha samtidigt vilket betyder att du kan jobba allt ifrån 1 timme upp till 8 timmar per dag. Du kan även ändra ditt patientantal över tid för att du ska kunna jobba så flexibelt som möjligt.

Inkluderande terapi

Många av Mendlys patienter har aldrig gått i terapi tidigare. Vi möter personer som velat få hjälp men som inte haft råd, tid eller tillgång - eller helt enkelt inte velat prata med en terapeut ansikte mot ansikte. Mendlys chatterapi öppnar helt enkelt dörrarna för en ny grupp patienter. Som Mendlyterapeut hjälper du till att göra terapi tillgängligt för alla.

Gemenskap

Hos oss blir du en del i ett terapeutnätverk och får kollegor i hela Sverige. Vi ordnar föreläsningar (live och online) samt regelbundna träffar för våra terapeuter. Under din anställning får du stöd och vägledning av en av våra Kärnterapeuter.

Extra inkomst

Många av våra terapeuter kombinerar Mendlypatienter med egen mottagning eller anställning. Då ingen tidsbokning sker med våra patienter kan du jobba med dem när som helst under dagen/veckan. Många ser det också som en möjlighet att jobba deltid, under tex sommaren, utan att behöva infinna sig på en fysisk mottagning.

Har du frågor?

Läs mer på vår hemsida eller ställ en fråga i chatten på denna sida.

Din digitala mottagning

Användarvänligt

Välj om du vill arbeta i mobilen eller datorn i vårt användarvänliga gränssnitt.

Valbart

Föredrar du att skriva? Eller kanske skicka röst- eller videomeddelanden till din patient? Valet är ditt!

Säkert

Alla konversationer är krypterade och vi följer självklart GDPR för person- och patientdata.

Vi söker dig som:

Är legitimerad psykolog och/eller psykoterapeut.

Har minst ett års klinisk erfarenhet efter PTP.

Har bedrivit minst fem psykoterapeutiska KBT-behandlingar.

Har god digital vana.

Hur kommer jag igång?

Informationsmöte - 45 min

Skicka en intresseanmälan och få en inbjudan till vårt informationsmöte via videosamtal. På informationsmötet berättar vi mer om hur det är att jobba som Mendlyterapeut och svarar på eventuella frågor som du har.

Ansökan - 30 min

Efter informationsmötet får du ett mail med hur du ansöker till Mendly. I din ansökan kommer vi att be dig att ladda upp ditt CV, göra ett arbetsprov samt fylla i lite kompletterande uppgifter om dig själv. Vi kollar på ansökningar löpande och kommer att ge dig ett snabbt svar.

Onboarding - 45 min

En onlineutbildning med en av våra terapeuter där du sätts in våra verktyg och får all information du behöver för att kunna arbeta med chatterapi.

Ta emot din första patient

Så snart du har genomfört din onboardingutbildning kan du börja ta emot dina första patienter!

Vi ser fram emot att höra från dig!

SKICKA INTRESSEANMÄLAN

Har du frågor?

Läs mer på vår hemsida eller ställ en fråga i chatten på denna sida.